Image result for ‫زولبیا بامیه‬lrm;

بامیهیکی از شیرینی های ایرانی است. از مواد اولیه این نوع شیرینی می توان به ماست و نشاسته و خمیرمایه اشاره کرد که بعد از ترش شدن و به اصطلاح ور آمدن آن را به آرد اضافه می کنند. سپس از تخم مرغ برای پف کردن بامیه استفاده می شود که البته این روش به تازگی به کار می رود و در گذشته کاربردی نداشته است؛ این تنها تفاوت میان بامیه قدیم با حال است. هنگامی که بامیه آماده شد آن را در شکر قوام یافته می اندازند تا شیره را به خود جذب کند. شیعیان ایرانی در ماه رمضان ، از زولبیا و بامیه برای افطار استفاده می کنند.

منبع :ویکی پدیا

Image result for ‫زولبیا بامیه‬lrm;

بامیهیکی از شیرینی های ایرانی است. از مواد اولیه این نوع شیرینی می توان به ماست و نشاسته و خمیرمایه اشاره کرد که بعد از ترش شدن و به اصطلاح ور آمدن آن را به آرد اضافه می کنند. سپس از تخم مرغ برای پف کردن بامیه استفاده می شود که البته این روش به تازگی به کار می رود و در گذشته کاربردی نداشته است؛ این تنها تفاوت میان بامیه قدیم با حال است. هنگامی که بامیه آماده شد آن را در شکر قوام یافته می اندازند تا شیره را به خود جذب کند. شیعیان ایرانی در ماه رمضان ، از زولبیا و بامیه برای افطار استفاده می کنند.

منبع :ویکی پدیا

مواد لازم جهت تهیه ی خمیر:

  • تخم مرغ 2عدد
  • آرد سفید 8 قاشق غذا خوری
  • روغن جامد یا کره 2قاشق غذاخوری
  • آب 1 لیوان
  • جوش شیرین یک چهارم قاشق چایخوری
  • شربت 1قاشق غذاخوری
  • روغن مایع برای سرخ کردن به میزان لازم


ابتدا طرز تهیه ی شربت:


دو لیوان شکر را در یک لیوان آب حل کرده به همراه کمی وانیل، هل، زعفران( در صورت تمایل) و گلاب بگذارید روی شعله تا به جوش آید و آنقدر بجوشد تا قوام یابد سپس شربت به دست آمده را کنار بگذارید تا خوب سرد شود.

طرز تهیه ی خمیر بامیه :


آب را با روغن در قابلمه ای جوش آورده سپس آرد را کم کم اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا بوی خامی آرد از بین برود و بگذارید تا سرد شود، تخم مرغها را یکی یکی با فاصله به خمیر اضافه کنید و بعد کمی جوش شیرین را تا خمیر لطیف و نرمی حاصل شود .خمیر را داخل قیف مخصوص ریخته و داخل روغن داغ بیاندازید و بعد از طلایی رنگ شدن داخل شربت انداخته و بعد بیرون کشیده درون صافی بگذارید تا شربت اضافه ی آن گرفته شود.

آموزش درست کردن مرغ شکم پر

بامیه درست کنید

خودتان کوبیده درست کنید!

نحوه ی درست کردن چیزکیک شکلاتی

راز درست کردن دوناتس خوشمزه

چطور “بستنی طالبی” درست کنم؟ + مواد لازم برای 4 نفر

“خمیر پیتزا” به سبک ترکی را با این روش درست کنید!

بامیه ,آرد ,شربت ,خمیر ,استفاده ,جوش ,می کنند ,آن را ,را به ,استفاده می ,را در ,برای افطار استفاده ,گذشته کاربردی نداشته ,کردن بامیه استفاده

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

مسیحیت کلیسای اخر زمان (کتاب مرمون) کتابخانه عمومی پیامبر اعظم (ص) درجزین کوهساران only2film آموزش ریاضی پرشین طرح|خدمات هاستینگ|میزبانی سایت فروشگاه اینترنتی قاصدک طلایی تراكتور آنلاین نیلو رایانه medaderangish