کَباب کوبیدهیکی از انواع کباب و از غذاهای ایرانی است.

این کباب را می توان با گوشت های مختلف مانند: گوشت گوسفند ، گاو و مرغ درست کرد. محبوبترین کباب کوبیده کباب کوبیده تهیه شده با گوشت گوسفند با مقداری چربی است که طعم پیاز موجود در آن مناسب باشد.

برگرفته ازویکی پدیا

کباب کوبیده ، طرز تهیه کباب کوبیده

مواد لازم

  • گوشت ران گاو 250 گرم
  • قلوه گاه گاو 300 گرم
  • دنبه گوسفند 250 گرم
  • پیاز 250 گرم
  • زعفران 1/2 قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل مقداری

کباب کوبیده سنتی

طرز تهیه : پیازها را پوست بکنید و بشوید و با دنده ریز رنده یا چرخ کنید. روی پیازها نمک بپاشید و 4 ساعت داخل یخچال قرار دهید سپس آب پیاز را بگیرید و داخل کاسه ای بریزید.

گوشت ران ، قلوه گاه و دنبه را چرخ کنید . سپس نمک بزنید و 10 دقیقه خوب ورز دهید. سپس مخلوط گوشت را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود. پس از استراحت به مخلوط گوشت و پیاز آب گرفته نمک و فلفل و زعفران بزنید و باهم چرخ کنید سپس خوب ورز دهید تا بافت گوشت چسبنده شود.

برای به سیخ کشیدن ابتدا کاسه ای آب سرد در کنار دست تان قرار دهید. دست تان را پیش از برداشتن مایه کباب با آب کمی مرطوب کنید ، کمی از مایه کباب بردارید واز اطراف شروع به پوشاندن سیخ کنید. در پایان ابتدا و انتهای مایه کباب را به سیخ بچسبانید.

پس از آماده شدن تمام سیخ ها را 1 ساعت داخل یخچال استراحت دهید ( بهترین نوع طبخ برای کباب کوبیده آتش ذغال است اما میتوانید کباب ها را درون فر نیز اماده کنید ).

سیخ ها را روی ذغال بگذارید و با بادبزن شروع به باد زدن کنید . آتش را آرام و یکنواخت باد بزنید تا زمانی که گوشت خودش را بگیرد ، پس از اینکه گوشت خودش را گرفت دیگر نیازی به باد زدن نیست ( در زمان طبخ کباب ها را چند بار روی هم بزنید تا روغنی که از کباب ها چکیده میشود به خورد کباب ها برود ).

نکته ها : میتوانید گوشت را چرخ کنید و نمک بزنید و داخل فریزر بسته بندی کنید و در زمان تهیه کباب با پیاز آب گرفته مخلوط کنید و پس از 1 ساعت استراحت داخل یخچال به سیخ بکشید. در بعضی از روش ها مایه کباب 1 شب داخل یخچال استراحت داده و سپس کباب میشود.

  • برای: 4 نفر
  • حاضر است در :120دقیقه

آموزش درست کردن مرغ شکم پر

بامیه درست کنید

خودتان کوبیده درست کنید!

نحوه ی درست کردن چیزکیک شکلاتی

راز درست کردن دوناتس خوشمزه

چطور “بستنی طالبی” درست کنم؟ + مواد لازم برای 4 نفر

“خمیر پیتزا” به سبک ترکی را با این روش درست کنید!

کباب ,گوشت ,ها ,داخل ,سیخ ,دهید ,داخل یخچال ,کباب کوبیده ,ها را ,چرخ کنید ,مایه کباب ,داخل یخچال استراحت

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

تخصصی ترین مرجع گردشگری جهان مهندسی پلیمر(polymer engineering) بابونه مجله اینترنتی جیم hothome پادکست مدیا bitacomputere سئو هاب عرفانی اخلاقی اجتماعی تربیتی آموزشی roshanamahtab