حتما تا به حال مرغ شکم پر را امتحان کرده اید، مرغ شکم پر یکی دیگر از غذاهای مرسوم در مجالس و مهمانی ها می باشد که در ادامه با طرز تهیه مرغ شکم پر مازندرانی ها آشنا خواهیم شد.
مواد لازم برای تهیه مرغ شکم پر مازندرانی :
سبزی معطر ( گشنیز،جعفری،برگ سیر تازه ) | 400 گرم |
پیاز رنده شده متوسط | 1 عدد |
گردو پودر شده | 100 گرم |
رب انار | 2 قاشق سوپخوری |
نمک و فلفل و ادویه | به میزان لازم |
زعفران دم شده | به میزان لازم |
مرغ | 1 عدد ( 1/5 کیلو گرم ) |
آلو | 10 تا 15 عدد |
زرشک | 3 قاشق سوپخوری |
طرز تهیه مرغ شکم پر :
پیاز رنده شده را تفت می دهیم تا کمی طلایی بشود بعد سبزی خرد شده را اضافه کرده کمی تفت می دهیم، آلو خرد شده و زرشک را اضافه کرده نمک و فلفل و ادویه را اضافه می کنیم، رب انار را اضافه می کنیم و بعد گردو را اضافه می کنیم، تمامی مواد را خوب مخلوط کرده درون شکم مرغ را با این مواد پر کرده و آن را می دوزیم، مرغ را درون روغن سرخ کرده و با چند عدد آلو و کمی آب می گذاریم بپزد.
نحوه ی درست کردن چیزکیک شکلاتی
مرغ ,شکم ,کرده ,عدد ,آلو ,لازم ,شکم پر ,مرغ شکم ,را اضافه ,اضافه می ,تهیه مرغ
درباره این سایت